Huis verhuren

U wilt uw huis verhuren? Dan bent u bij Verhuur Vastgoedbeheer aan het juiste adres! Wij verhuren niet alleen uw woning, wij zorgen er ook voor dat u er geen omkijken naar heeft.

Huis verhuren via Verhuur Vastgoedbeheer

VVB vindt een betrouwbare huurder die past bij uw woning. Wij screenen potentiële huurders altijd op kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit. Wij adviseren u welke huurder goed past bij uw huis waarna u kiest of wilt dat de huurder uw huis huurt. Ook regelen wij zaken als het opstellen van een waterdicht contract, zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en inspecteren wij de woning voor én na de huurperiode. VVB heeft een landelijk netwerk van aangesloten vestigingen: altijd één bij u in de buurt! Hierdoor wordt u geholpen door een makelaar met veel verstand van de lokale markt en weet deze hoe uw woning het beste aangebodenkan worden. U kunt bij ons verhuren via de leegstandswet, kamer verhuren, verhuren tijdens vakantie etc. Daarnaast kunt u terecht voor verhuur voor onbepaalde en bepaalde tijd en gemeubileerd of ongemeubileerd.
Daarnaast kunt u kiezen voor vastgoedbeheer bij VVB. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de woning en wordt alles voor u geregeld. Wij bieden technisch en financieel beheer aan. Dit houdt onder andere in dat wij kleine technische problemen helpen oplossen, dat wij de huur voor u innen en dat wij facturen voor u verzenden.

Meer informatie over huis verhuren via VVB of direct uw huis aanbieden? Vul het aanmeldformulier in of neem contact op via info@verhuurvastgoedbeheer.nl! Een vestiging bij u in de buurt zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Huis verhuren
Waardering: 4.3 (86.67%) 3 stem(men)